Hem » Fotvård » Skoinlägg och Sulor

Skoinlägg och Sulor

Skoinlägg och Sulor ger stöd och avlastning vid fotproblem och hjälper dig att undvika trötta och ömma fötter.
Skoinlägg och Sulor kan underlätta vid många olika typer av fotproblem.

Med rätt sula ger du dig goda förutsättningar för att undvika felbelastning som kan leda till problem och smärta både i fötter, knä, höfter och rygg. Stötdämpande sulor är konstruerade för att reduceras stöten från fotens kontakt med underlaget och bidrar till ett mjukare steg med mindre påfrestning.
Om du står och går mycket eller arbetar på hårda golv, är gelsulor perfekta för dig!
Gelsulor är skosulor och skoinlägg i gel som absorberar tryck, stötar och friktion. Dessa sulor skyddar mot tryckskador och minskar risken för brännande känsla i fötterna. Att ha bra sulor är lika viktigt som att ha bra skor. Dina fötter utsätts dagligen av tryck från din kroppsvikt och då kan Skoinlägg och Sulor ge stöd och minska påfrestningen på dina fötter.
En stor del av Sveriges befolkning har besvär eller problem med sina fötter. Med rätt Skoinlägg och Sulor kan du förebygga och lindra smärta från fotproblem. Gelsulor ger god komfort och behaglig dämpning i alla typer av skor. De fungerar vid alla tillfällen.
NatraCure´s inlägg är tvättbara och den unika gel-formulan möjliggör mycket tunna och följsamma sulor med optimerad stötdämpande funktion.

Läs mer