Hem » Fotvård

Några varor från Fotvård

NatraCures medicintekniska fotvårdsprodukter tillverkas enligt en
patenterad amerikansk gel-formula baserad på 100% ren mineralolja som är berikad med naturliga essentiella oljor. Den unika tillverkningsprocessen bevarar ingrediensernas naturligt vårdande egenskaper som återfuktar och ger näring åt huden vid användning. Fotvård och problemlösare!

NatraCure har smarta innovativa produkter för god fothälsa och fotvård.
Produkterna har förebyggande funktion samt hjälper vid våra vanligaste fotproblem och fotfelställningar.

Våra fötter är en betydelsefull del av kroppen så det är viktigt att du tar hand om dina fötter och förebygger fotproblem. Fötterna bär oss fram i livet och utsätts över tiden för många påfrestningar och hård belastning. Vi behöver friska fötter för att kunna röra oss normalt. En konstant belastning på foten bidrar till att fotens struktur med tiden förändras. Därför är det viktigt at du behandlar dina fotproblem och ger dem bästa möjliga fotvård. NatraCure har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som behandlar, lindrar och hjälper till vid våra vanligaste fotproblem.

Den unika gelen har återfuktande egenskaper och är mjuk och smidig samtidigt som den är slitstark. Produkterna är anatomiskt utformade för bästa passform, med en tunn profil som inte bygger ut i skon och skapar sekundärskador.
NatraCure´s medicinska fotvårdsprodukter vårdar din hud samtidigt som de ger stöd och lindring. Fotvård som tar väl hand om dig och dina fötter!

Hela sortimentet är dermatologiskt testat, allergivänligt och latexfri.
Tvätt- och återanvändbart och CE-märkt.

Läs mer