Hem » Spa och Wellness

Några varor från Spa och Wellness

NatraCure Spa och Wellness – För mjuka välmående fötter och händer.

NatraCure wellness är en serie hud- och fotvårdsprodukter baserade på en unik USA-tillverkad medicinsk gel. Produkterna är berikade med essentiella oljor och växtextrakt som har naturligt hudvårdande egenskaper
NatraCure vill främja hälsa och välmående och göra det enkelt för dig att vårda och ta hand om dina händer och fötter. Med dessa härligt doftande och återfuktande gel-produkter gör vi det möjligt för dig att njuta av spa-känsla hemma. Unna dig en lugn stund i soffan med en bra bok och en kopp te, eller för all del, ta en sväng med dammsugaren samtidigt som du behandlar dina händer och fötter. Tänk dock på att strumporna kan kännas hala invändigt!
När gelen kommer i kontakt med värmen i din hud så aktiveras frisättningen av de botaniska oljorna i gelen och tränger in i huden. Jojobaoljan återfuktar, skyddar och lugnar huden. Olivoljan berikar och bibehåller fukten i huden. Vitamin E är en antioxidant som hjälper din hud att hålla sig fortsatt frisk och ung. För en mer djupgående behandling kan du även sova med dem och/eller använda dem med mjukgörande kräm.
Våra fuktgivande spa och wellness produkter hjälper dig att vårda dina torra händer, fötter, nagelband och spruckna hälar.
NatraCure är noga med att alla produkter håller högsta kvalitet och endast innehåller hudvårdande ingredienser som skyddar, berikar och återfuktar huden. Därför passar dessa wellness produkter även till dem med extra känslig hud.
Alla produkterna är dermatologiskt testade, allergivänliga och fria från latex. De kan användas upp till 50 behandlingar. De tvättas med mild tvål och ljummet vatten samt lufttorkas.
Strumporna passar storlek 36-42 och handskarna storlek small-large.
Med våra sköna spa produkter får du en omedelbar återfuktande effekt och en skön känsla av välbefinnande.
NatraCure hjälper dig att ta väl hand om dina händer och fötter!

Läs mer